1997
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ H ALMI μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σε απόσταση 55 χλμ. περίπου από την πόλη και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Μια μεγάλη επένδυση η οποία πέρα από το κόστος των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, απορρόφησε πολύ προσωπική προσπάθεια και κόπο.
2001
ΓΕΜΙΣΤΟ
ΠΙΠΕΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
Πλαισιώνουμε το Μακεδονικό πιπεράκι τουρσί με καινούριες γεύσεις και διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς για νέες, εξίσου ποιοτικές προτάσεις.
2002
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η παραγωγή της πρώτης σειράς προϊόντων με πρώτες ύλες αποκλειστικά βιολογικά υλικά είναι γεγονός. Μια πρωτιά για την ALMI, όχι απλά σε τοπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, που αναβαθμίζει την εικόνα της στο εξωτερικό.
2005
ALMITO Έναρξη νέων επενδύσεων επταετούς διάρκειας, σε κτιριακές εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό. Λανσάρουμε στην αγορά τη νέα σειρά Almito σε μεταλλικά δοχεία και γυάλινα βάζα με διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων.
ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ H ALMI συνεχίζει να αναπτύσσει νέα προϊόντα και να δυναμώνει μέσα από μεγάλες και μακροχρόνιες συνεργασίες όπως με την Γερμανική Feinkost Reichold GmbΗ, ιστορική και πρωτοπόρα σε ανάλογα προϊόντα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ
ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΕΕΣ
ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ